• Rómovia recitujú

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Rómovia recitujú.

            A máme víťazku v celoslovenskej súťaži! 23. marca 2023 sa uskutočnil 7. ročník celoslovenskej súťaže Rómovia recitujú, ktorý organizovala OZ Knižný klub Paľikerav. Tento ročník sa konal v areáli RTVS v Košiciach. Súťaže sa zúčastnili žiaci z celého Slovenska 🙂 Víťazkou v II. kategórii sa stala naša žiacka zo VII. A - MARIANKA GÁBOROVÁ. Blahoželáme!

          • Deň vody v špeciálnych triedach

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň vody v špeciálnych triedach.

            Deň vody v špeciálnych triedach sme si pripomenuli ochutnávkou minerálnych vôd, prezentáciou o význame a ochrane vody na našej planéte a výrobou kvapky, kde každý žiak napísal alebo nakreslil svoj vlastný sľub vode, ako ju bude chrániť.

          • FINANČNÁ GRAMOTNOSŤ

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album FINANČNÁ GRAMOTNOSŤ.

            Dnes si žiaci VIII.A mali opäť možnosť precvičiť a zlepšiť finančnú gramotnosť zaujímavou interaktívnou Žiaci vycestovali do Košíc na exkurziu do Národnej banky SR, kde ich už čakala príjemná pani pracovníčka, ktorá si pre nich pripravila naozaj zaujímavé aktivity.

          • Hviezdoslavov Kubín II.stupeň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Hviezdoslavov Kubín II.stupeň.

            2.marca 2023 sa na II.stupni uskutočnilo školské kolo recitačnej súťaže Hviezdoslavov Kubín. Víťazi triednych kôl súťažili v dvoch kategóriách, pričom sa postarali o nádherný kultúrny zážitok v umeleckom prednese poézie alebo prózy. Naša odborná porota – v zložení: Mgr. Eva Bodnarová, Mgr. Jana Savariová,Mgr. Lívia Lešková - mala naozaj neľahkú úlohu, aby vybrala tých najlepších... II.kategória - poézia 1.miesto: Milan Gábor 2. miesto:Ariana Červeňáková,Pavel Patrik Gábor 3.miesto:Sabína Gáborová, Júlia Mečešová II. kategória - próza 1.miesto: Viktória Gáborová 2. miesto: Dominika Vidličková 3.miesto: Jana Žigová III. kategória - poézia 1.miesto: Peter Gábor 2. miesto: Lucia Sameľová 3.miesto: Lucia Vidličková III. kategória - próza 1.miesto: Mariana Gáborová 2. miesto: Marek Turták,Nela Galdunová 3.miesto: Helena Turtáková,Viera Turtáková, Nelka Miková Všetkým súťažiacim ďakujeme a víťazom želáme úspechy v ďalších kolách súťaže!

          • Pozdrav žiakov školy k MDŽ

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Pozdrav žiakov školy k MDŽ.

            Dnes je sviatok všetkých žien, prajem ja vám šťastie len, šťastie cez deň, šťastie v splne, nech sú vaše kasy plné. Prajem vám i krásu k tomu, nech sa darí vášmu domu, nech máte vždy zdravú myseľ, nech každý čin má svoj zmysel. Nech vás poslúchajú vnuci, zdravie slúži vo dne, v noci. Posielam vám náruč kvetov plnú, nech sa dobrí priatelia k vám hrnú.

          • Morena

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Morena.

            3.3. 2023 sa naši prváci za sprievodu ľudových piesní rozlúčili so zimou zapálením a hodením Moreny do rieky Olšava. Zoznámili sa tak s ľudovou tradíciou vynášania Moreny.